U gebruikt Internet Explorer

Deze website functioneert niet goed op deze browser.

Klik op onderstaande afbeeldingen om direct op de download pagina te komen van desbetreffende browser.

Of klik op onderstaande link om de website in Microsoft Edge te openen.

Clean Label

Alle Nutriphyt voedingssupplementen zijn van 100% gegarandeerd natuurlijke oorsprong. Bij Nutriphyt zijn we volledig overtuigd van het belang van natuurlijke stoffen en daarom gaan we zelfs nog een stap verder.
Een groot deel van het Nutriphyt assortiment is namelijk ook al ‘Clean Label’. Dat wil zeggen dat er consequent gekozen wordt voor enkel het strikt noodzakelijke minimum aan niet-actieve stoffen. Deze niet-actieve stoffen zijn nodig om de actieve stoffen in een consumeerbare tabletvorm of capsule aan te bieden.

100% gegarandeerd natuurlijke oorsprong

De kwalitatief hoogstaande producten van Nutriphyt worden in België ontwikkeld, waar een strikte notificatieplicht voor voedingssupplementen van kracht is. Voordat een product toegelaten kan worden moet een notificatiedossier door de overheid worden goedgekeurd. Dit dossier vereist voor alle bestanddelen een (bio-)chemisch analysecertificaat dat onder andere de afwezigheid van schadelijke substanties aantoont. Dat al onze producten aan deze notificatieplicht voldoen, kunt u zien aan het notificatienummer dat op de Nutriphyt verpakkingen staat. Op deze manier wordt de veiligheid en natuurlijke oorsprong van onze voedingssupplementen steeds 100% gegarandeerd.

Van biologisch naar ‘Clean Label’
We zijn volledig overtuigd van het belang van natuurlijke stoffen en daarom gaan we een stap verder. Naast de goed gecontroleerde actieve ingrediënten zijn in een voedingssupplement vaak ook hulpstoffen nodig om tot een volwaardig eindproduct te komen. Deze kunnen van synthetische oorsprong zijn en lactose, gluten of andere ongewenste stoffen bevatten. Daarom houden wij ook controle over de hulpstoffen in onze producten waardoor deze volledig natuurlijk vervaardigd kunnen worden, vrij van allergenen, synthetische hulpstoffen, zowel halal als koosjer. Enkel op deze manier kunnen wij 100% natuurlijke producten garanderen en streven wij naar een volledig “Clean Label” gamma.